Μαγαζάτορες της πάνω πλατείας κατηγορεί η κ. Μελίνα Αλεφαντή για διακίνηση ουσιών (VD)

Απίστευτη η κ. Μελίνα Αλεφαντή, εκπρόσωπος του «Φυσάει κόντρα» στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Σε βίντεο από την παρουσία της στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη και μιλώντας για τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα εκεί, η κ. Αλεφαντή λέει ακριβώς:

«Ο Δήμαρχος το μόνο που λέει είναι να λέει για τη διακίνηση των ναρκωτικών, κάτι που συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια, που συμβαίνει από τους μαγαζάτορες, συγκεκριμένους μαγαζάτορες στην πάνω πλατεία και που να θυμίσω, ότι στο παρελθόν έχει γίνει για τέτοιο ζήτημα εν ψυχρώ δολοφονία στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής και ακόμα και τότε ΜΑΤ δεν είχαν έρθει στην πόλη μας».

Μήπως η κ. Αλεφαντή γνωρίζει και ποιοι μαγαζάτορες είναι αυτοί που κάνουν τη διακίνηση να μας τους πει; Ή καλύτερα να τους καταγγείλει στην Αστυνομία να τελειώσει αυτό το κακό;

Μήπως θα μπορούσε να μας πει τι προτίθεται εκείνη και η παράταξή της να κάνουν γι’ αυτό; Ή μήπως αυτά είναι ψιλά γράμματα και κακώς ήρθαν τα ΜΑΤ και χάλασαν την πιάτσα;

Αλήθεια ποιος δυσφημεί πραγματικά την πόλη και τα καταστήματά της;

Θα πάρει θέση η ΕΝΕΒΑΠ;

Ας τα ακούν αυτά οι μαγαζάτορες για να γνωρίζουν ποιος είναι με ποιον και ποιος στηρίζει ποιον. Παρεμπιπτόντως ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε δημόσια, ότι οι καταστηματάρχες ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τη διακίνηση ουσιών στην πάνω πλατεία.

Posted by Βασίλης Ζορμπάς on Monday, 11 May 2020