ΕΚΤΑΚΤΟ: Παραίτηση του Βασίλη Τσαγκάρη από την προεδρία της ΕΝΕΒΑΠ

Με το ακόλουθο κείμενο ο κ. Βασίλης Τσαγκάρης δηλώνει οριστικά την παραίτησή του από πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα.

“Δυστυχώς μετά από κάτι περισσότερο από 5 χρόνια παραιτήθηκα από τη θέση του Προέδρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενεβαπ – Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους που με στηρίξανε, όλα τα Διοικητικά Συμβούλια και τις Ελεγκτικές Επιτροπές που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους. ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου κ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ και θεωρώ ότι παρά τις διαφορές μας βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι στην αγορά της Αγίας Παρασκευής.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κ. George Kavvathas για τη στήριξη του τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στο πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους των Τοπικών Πολιτιστικών και Εθνικοτοπικών Συλλόγων που σε συνεργάσια μπορέσαμε να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι στον πολιτισμό της πόλης μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τις Δημοτικές Αρχές, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους και ιδίως τον πρώην Δήμαρχο Γιάννης Σταθόπουλος και τον νυν Δήμαρχο Βασίλης Ζορμπάς για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Ένας ωραίος κύκλος, δημιουργικός με αρκετές ανησυχίες και πολύ τρέξιμο έκλεισε.

Καλή συνέχεια σε όλους!”

Δυστυχώς μετά από κάτι περισσότερο από 5 χρόνια παραιτήθηκα από τη θέση του Προέδρου και μέλος του Διοικητικού…

Posted by Vassilis Tsagkaris on Monday, 8 June 2020