OPENAIR 2020 – ένα επιτυχημένο, διασκεδαστικό και καλά οργανωμένο 3ήμερο

1η ημέρα κουκλοθέατρο

Μπορεί ο κορωνοϊός να έβαλε φρένο στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον ΠΑΟΔΑΠ στο πρόσφατο παρελθόν, η πρώτη όμως μετα – καραντίνας εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία.

Αναφερόμαστε στο τριήμερο OPENAIR 2020 που απευθύνονταν στα μικρά παιδιά της Αγίας Παρασκευής. Ένα 3ήμερο που περιελάμβανε κουκλοθέατρο, παιδικό σινεμά και καραγκιόζη. Το θετικό ήταν ότι όλα αυτά εκτυλίχθηκαν σε προαύλια δημοτικών σχολείων που ήταν λίγο – πολύ οικεία στα παιδιά. Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους και με εύλογη συμμετοχή για να μην προκληθεί συνωστισμός με πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις. Και φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες, αφού η είσοδος ήταν ελεύθερη.

1η ημέρα κουκλοθέατροΚ. Γουργούλης & Σ. Παπασπύρος

Ήταν ένα δείγμα των οργανωτικών δυνατοτήτων του προέδρου κ. Σπύρου Παπασπύρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, που προϊδεάζει για ελπιδοφόρες προοπτικές στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι την Παρασκευή ξεκινά ένα μεγαλύτερο «στοίχημα» για τον κ. Παπασπύρο, η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου. Αν και θεωρούμε ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Γουργούλη, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., αλλά και την “dream team” (όπως την αποκαλεί) των υπαλλήλων του Νομικού Προσώπου.

Επιχειρώντας μια συνολική αποτίμηση μπορούμε να πούμε ότι παρακολουθήσαμε ένα 3ήμερο επιτυχημένο, διασκεδαστικό, διδακτικό και πολύ καλά οργανωμένο που είχε απήχηση στους πολίτες.

1η ημέρα κουκλοθέατρο
2η ημέρα παιδικό σινεμά
2η ημέρα παιδικό σινεμά
3η ημέρα Καραγκιόζης
3η ημέρα Καραγκιόζης