Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή & συντήρηση του Δημοτικού Ωδείου

Άλλη μια σημαντική υπογραφή τέθηκε σήμερα. Στην ανάθεση της συμβάσεως για την ανακατασκευή και συντήρηση του Δημοτικού μας Ωδείου, στην οδό Λάδωνος (δέσμευσή μας).

Οι πολίτες, αλλά και οι προσφέροντες της υπηρεσίες τους σ΄αυτούς, δικαιούνται εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Και αυτό κάνουμε όλοι στον ΠΑΟΔΑΠ, εκτιμώντας καταστάσεις-σχεδιάζοντας-μελετώντας-οργανώνοντας και υλοποιώντας έργα, διαχειριζόμενοι πάντα με σεβασμό το δημόσιο χρήμα.

Το Δημοτικό Ωδείο κατασκευάσθηκε πριν 22 χρόνια και οι παρεμβάσεις σ΄αυτό ήταν άκρως απαραίτητες και επείγουσες και θα περιλαμβάνουν:

-Εξωτερικές βαφές τοίχων με τις ανάλογες επιδιορθώσεις-στεγανώσεις, λόγω σημαντικών φθορών.

-Αφαίρεση παλαιού κατεστραμμένου και επικίνδυνου ηχομονωτικού υλικού. Αντικατάστασή του με νέο, τελευταίας τεχνολογίας

-Εσωτερικές βαφές τοίχων με τις ανάλογες επιδιορθώσεις

-Επισκευές κατεστραμμένων θυρών και βαφή όλων

-Αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων

-Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, με νέα τύπου Led, για καλύτερο φωτισμό με πολύ χαμηλή κατανάλωση.

-Αντικατάσταση δαπέδων

-Τοποθέτηση σκιάστρων εσωτερικών χώρων (περσίδων)

-Επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων

Θα ακολουθήσει η υγρομόνωση-θερμομόνωση της οροφής εξωτερικά και η επισκευή-τοποθέτηση νέων κλιματιστικών, με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Επιθυμώ, για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΠΑΟΔΑΠ, για την ευσυνειδησία και την εργατικότητά τους, Την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την έμπρακτη συνεισφορά της καθώς και τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, όλων των παρατάξεων, για την συμπαράστασή τους στην πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού έργου. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, για την αμέριστη βοήθειά του και την εμπιστοσύνη που δείχνει στον ΠΑΟΔΑΠ.

Το έργο, είναι ύψους 21.000 ευρώ περίπου. Θα ολοκληρωθεί εντός 40 ημερών από την έναρξη των εργασιών, περί τα τέλη Αυγούστου.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ