ΕΙΔΗΣΗ: Ξεκίνησε η κατασκευή του «μπαλονιού» στην άλλη πλευρά του λόφου Τσακού

Γράφει η Λένα Μαρκή

Εργασιακή κινητικότητα στο λόφο Τσακού από την πλευρά του Χολαργού κίνησε την περιέργειά μας. Και μιας και «ρωτώντας πας στην πόλη», εμείς ρωτώντας μάθαμε ότι ο όμορος Δήμος Παπάγου -Χολαργού ξεκίνησε την κατασκευή του λυόμενου στέγαστρου (μπαλόνι) στα υφιστάμενα ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης.

Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει το έργο (με 140.000€ χρηματοδότηση από την Περιφέρεια) και όπως είχε εξηγήσει στο δημοτικό συμβούλιο στις 12/2/2019 είχε φροντίσει για όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Το ζήτημα αυτό είχε απασχολήσει για μεγάλο διάστημα τους δύο όμορους δήμους και από τις 27/1/2019 απασχόλησε το aparaskevi-images.gr που το επισήμανε με επανειλημμένα άρθρα του (όλα τα σχετικά στοιχεία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ). Είχαμε μείνει δε στο εξώδικο που εστάλη από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο στις 30 Αυγούστου 2019 (την τελευταία εργάσιμη ημέρα της θητείας του) για το οποίο μάλιστα ήταν πολύ αισιόδοξος…

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες έγκυρες πληροφορίες, η νυν δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής στράφηκε προς την Υπηρεσία Δόμησης, ώστε εκείνη να ελέγξει τη νομιμότητα της κατασκευής, αλλά κατά τα φαινόμενα όλα δικαιώνουν το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, που αποδεικνύεται καθ’ όλα νόμιμος.

Αποτέλεσμα θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να δούμε το «μπαλόνι» να υψώνεται από την άλλη πλευρά του λόφου Τσακού.