Τί έχουν να πουν τώρα οι «δήθεν» και οι «πεφτοσυννεφάκηδες»;

Είναι από τις φορές που θλιβόμαστε όταν τα λόγια μας επαληθεύονται. Ο λόγος είναι η σύλληψη από την Ελληνική Αστυνομία 5 ατόμων που ενέχονται σε κύκλωμα, μαζί με άλλους 39, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στην πλατεία του Αη Γιάννη και την κεντρική μας πλατεία.

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε όταν πριν από εβδομάδες είχαμε αναφερθεί στο θέμα. Τότε, κάποιοι «πεφτοσυννεφάκηδες» και «δήθεν» της αντιπολίτευσης, είχαν επιτεθεί στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά που δεν επέλεξε την αδράνεια και το κρύψιμο του προβλήματος «κάτω από το χαλί». Προεξάρχων ο τέως Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, που επί μια ολόκληρη πενταετία Δήμαρχος και πάρα πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση, όχι μόνον «δεν ήξερε», «δεν του είπαν», «δεν άκουσε» αλλά, κατηγορώντας τον σημερινό ως συκοφάντη, «χάϊδευε» όλη αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, την οποία περιέγραφε γενικά και αόριστα ως “φαινόμενο”.

Ως Δημοτική Αρχή, επιλέξαμε την υπεράσπιση της νομιμότητας, την ανάδειξη του προβλήματος και την ενημέρωση-πίεση προς τις αρμόδιες Αρχές για την επίλυσή του, με σκοπό να προστατέψουμε  τους συμπολίτες μας και ειδικά τα παιδιά μας. Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος και οι υπόλοιποι «δήθεν», θα ζητήσουν την οφειλόμενη συγγνώμη; Όχι από τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, που τον κατηγορούσαν και ειρωνεύονταν , αλλά από τους κατοίκους και ιδίως από αυτούς του Αη Γιάννη.

Τέλος, συγχαίρουμε την Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της αυτή.

Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»