Σε απεργία διαρκείας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ – Εστειλαν εξώδικο στην κυβέρνηση

Σε απεργία διαρκείας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ. Με εξώδικο στην κυβέρνηση γνωστοποιούν την απόφαση τους για αποχή από κάθε εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία. Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Εξώδικη δήλωση στην κυβέρνηση με την οποία ανακοινώνουν  απεργία διαρκείας από τις 23 Μαρτίου απέστειλαν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Στην τρισέλιδη δήλωση η οποία έχει κοινοποιηθεί στα Υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης , Εργασίας , Υγείας αλλά και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται  ότι η ενημέρωση και η πίεση προς τους αρμοδίους για προστασία πολιτών και εργαζομένων δεν είχε αποτέλεσμα και ότι τα αιτήματά τους δεν εισακούστηκαν.

Στο ίδιο κείμενο αφού καλούν για αύριο το δημόσιο  σε  διάλογο ενώπιον του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας προς ικανοποίηση των αιτημάτων τους γνωστοποιούν απόφαση του  Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας με την οποία από Δευτέρα τα ΚΕΠ κατεβάζουν ρολά και συγκεκριμένα την απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση με αποχή διαρκείας για άπαν το προσωπικό που απασχολείται στα ΚΕΠ από το καθήκον εξυπηρέτησης και Διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών με φυσική τους παρουσία στα ΚΕΠ έπειτα από ραντεβού.

  Ολόκληρη η εξώδικη δήλωση