Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των αύλειων χώρων του 1ου ΓΕ.Λ. δίνοντας νέα εικόνα στο σχολείο

Σύμφωνα με σχόλιο του υποδιευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Αγ. Παρασκευής, κ. Αθανάσιο Μπαλάσκα, πραγματοποιήθηκε ένα αίτημα ετών, η ανάπλαση των αύλειων χώρων του σχολείου. Όπως συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αναφέρει «Μετά από παλινωδίες αρκετών χρόνων ένα βασικό αίτημα της σχολικής κοινότητας του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής πήρε επιτέλους σάρκα και οστά. Η ανάπλαση του αύλειου χώρου του σχολείου μας είναι πλέον μια πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα η οποία αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του βοηθητικού προσωπικού του παλαιότερου και μεγαλύτερου Γενικού Λυκείου της πόλης. Περιμέναμε με αγωνία την υλοποίηση αυτού του έργου και πραγματικά το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί, καθώς διαπιστώνουμε ότι έγινε σοβαρή δουλειά, η οποία ελπίζουμε να συνεχιστεί και με επιπλέον παρεμβάσεις στο χώρο του σχολείου που τόσο έχει ανάγκη (ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, τουαλέτες μαθητών κλπ)».

1ο ΓΕΛ

Στο τέλος του σχολίου του ο κ. Μπαλάσκας αποστέλλει το ακόλουθο μήνυμα προς όλους τους δημάρχους  «Έμφαση στην παιδεία, έμφαση στην νεολαία, έμφαση στον πολιτισμό!»

1ο ΓΕΛ

Να επισημάνουμε ότι, η ανάπλαση αποτέλεσε μια σημαντική προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο επεμβάσεων ανάπλασης σε σχολεία της πόλης που πραγματοποιήθηκαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι εξωτερικοί χώροι του 1ου ΓΕ.Λ. απόκτησαν χρώμα και έγιναν πιο προσιτοί για τους μαθητές.

1ο ΓΕΛ
1ο ΓΕΛ
1ο ΓΕΛ
1ο ΓΕΛ