Νέα Αρχή: Εκτεθειμένη η Διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ και ο Δήμαρχος

Με μία κατάπτυστη διαδικασία της τελευταίας στιγμής, ο Δήμαρχος και η Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών, επιχείρησαν παράτυπα και επιλεκτικά να  μην ανανεώσουν τις συμβάσεις 24ων εργαζομένων. Με εισήγηση που εστάλη λίγες ώρες πριν την χθεσινή συνεδρίαση, μέσα από ένα διάτρητο σκεπτικό και με επίκληση αόρατων “επαγγελματικών και κοινωνικών κριτηρίων” προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες του Δήμου όπως διαμορφώνονται με την εξέλιξη του κωρονοϊού.

Ήμασταν εκεί για να προστατεύσουμε την νομιμότητα  καταψηφίζοντας και ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Οικονόμου κατήγγειλε την άθλια μεθόδευση, την ανάλγητη συμπεριφορά και την ανακολουθία του Δημάρχου, που διαβεβαίωνε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει την δουλειά του!!!.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν κόλαφος για τον Δήμαρχο και την Διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ που είδαν την πρότασή τους να καταψηφίζεται.

Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι η μειοψηφική διοίκηση του Δήμου δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ