Ανακοίνωση της “Νέας Αρχής” σχετικά με την μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου

ΦΑΣΙΖΟΥΖΑ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής ακύρωσε χθες μια πράξη ανομίας και κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος.

 Η Δημοτική Αρχή πριν στεγνώσει το μελάνι της κατάπτυστης και παράνομης πρότασης να φέρει τα απορριμματοφόρα στο Κοντόπευκο, έφερε χωρίς καμία συνεννόηση με τις άλλες παρατάξεις, νέα πρόταση για μίσθωση άλλων υπηρεσιών του Δήμου (πρασίνου, αυτεπιστασίας και καθαριότητας) στο ίδιο πανάκριβο ακίνητο!!! Γιατί αυτή η εμμονή που δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αιτιολογήσει;

Πως προτάσσει ένα τέτοιο ζήτημα όταν δεν έχει λύσει το σοβαρό πρόβλημα μετεγκατάστασης του αμαξοστασίου, που απειλεί την δημόσια υγεία, ρυπαίνει το περιβάλλον και αναγκάζει τους εργαζόμενους να λειτουργούν σε άθλιες, τριτοκοσμικές συνθήκες παραβιάζοντας την νομιμότητα;

Και όπως μας έχει συνηθίσει με τη  ίδια φασίζουσα νοοτροπία που διακατέχεται όταν δεν περνάει το δικό τους, για άλλη μια φορά διαστρεβλώνει τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Δεν εξηγεί γιατί δεν εξετάζει όπως οφείλει την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου (Κτίριο ΟΑΕΔ για στέγαση,  αποθηκευτικοί χώροι  του Πολιτιστικού Πάρκου « Σταύρος Κώτσης» για υλικά και ενδεχομένως οικόπεδα στα Πευκάκια για  φυτώρια).  Επίσης δεν εξηγεί γιατί δεν προβαίνει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος και στην απαιτούμενη από την νομοθεσία διαγωνιστική διαδικασία.

Ο Δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων, των πανάκριβων Containers που στοίχισαν στον δημότη «ο κούκος αηδόνι», της ακριβότερης μελέτης ΣΒΑΚ της ελληνικής επικράτειας, της κατασπατάλησης και της αλαζονείας, δεν μπορεί να παριστάνει τον τιμητή των πάντων.

Η υποκρισία, η διαστρέβλωση, η διχαστική συμπεριφορά και η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργούν ένα τοξικό κλίμα που δεν του δίνει κανένα άλλοθι σ αυτό που διαπιστώνουν  καθημερινά οι δημότες, ότι δηλαδή ο Δήμαρχος δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά της πόλης, δεν μπορεί να συνεννοηθεί και δεν μπορεί να συνθέσει.

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες ότι αγνοώντας τις προκλήσεις, τις ύβρεις και τις απειλές, παραμένουμε σταθεροί στις αρχές μας  και με προτάσεις θα συμβάλλουμε ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων.

Γραφείο Τύπου Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή