Ούτε Βόρειοι, ούτε Νότιοι, αλλά κάπου στη μέση

Γράφει η Λένα Μαρκή

Και ενόσω οι υπάλληλοι της Καθαριότητας, της Αυτεπιστασίας και του Πρασίνου άγονται και φέρονται από το Βορρά στο Νότο και τούμπαλιν, η λύση του προβλήματος βρίσκεται κάπου στη μέση.

Αφού οι μεν πρέπει να φύγουν από το δημοτικό πάρκινγκ, ώστε να ανεγερθεί το νέο δημαρχείο και οι δε από το αμαξοστάσιο, γιατί ο ιδιοκτήτης έκανε έξωση στο Δήμο και οσονούπω τον «πετάει έξω», φαίνεται ότι η Λ. Μεσογείων είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή. Μην φοβάστε δεν εννοώ να βρεθούν μες το δρόμο, αλλά στο κτίριο στον αρ. 452 της λεωφόρου που στέγαζε τον ΟΑΕΔ.

Το κτίριο που είναι ιδιοκτησία του ΟΑΕΔ έπειτα από εντατικές ενέργειες της Διοίκησης Ζορμπά, με απόφαση του Διοικητικού του συμβουλίου και απόφαση του υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, από το Μάιο του 2020 παραχωρήθηκε ΔΩΡΕΑΝ προς χρήση στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για μια 10ετία.

Το κτίριο είναι ικανό να στεγάσει τις εν λόγω υπηρεσίες και επιπλέον διαθέτει χώρο στάθμευσης για τα μικρά οχήματα των υπηρεσιών.

Στην προκειμένη περίπτωση θεωρούμε ότι είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή, αφού είναι ανέξοδη για το Δήμο και δεν δημιουργεί όχληση στους κατοίκους. Προς τα εκεί οφείλει να στραφεί η Διοίκηση Ζορμπά και να λήξει αναίμακτα το ζήτημα.