ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ & Πυροσβεστική κατέσβησαν φλεγόμενο όχημα κοντά στο πυροφυλάκιο Αγίας Παρασκευής

Σήμερα το απόγευμα 18.00 Ι. Χ. Ε αυτοκίνητο πήρε φωτιά ενώ κινούνταν προς το τρίστρατο (παρατηρητηριο Αγ. Παρασκευής) με αποτέλεσμα την μετάδοση της πυρκαγιάς στο δάσος

Η ΔΑΠΑΧΟ επενέβη άμεσα με το ΔΑΠΑΧΟ 2 που ανέκοψε και περιόρισε την πυρκαγιά ώστε με την συνδρομή των οχημάτων της Π. Υ που έφτασαν σε λίγα λεπτά να επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος της.

Στο σημείο έσπευσαν επίσης, η Εθελοντική Δασοπρασία Δήμου Καισαριανής και το Κέντρο Προστασία Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα , ενώ πολύ σημαντική ήταν και η κινητοποίηση του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) που από την πρώτη στιγμή ενημέρωσαν την Ομάδα του ΣΠΑΥ για το συμβάν.

Με ανακοίνωση ο ΣΠΑΥ ευχαριστεί όλους τους Πυροσβέστες, τους Εθελοντές και βεβαίως τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο, τον Αντιδημάρχο Πολιτικής Προστασίας Παπάγου – Χολαργού κ. Χρήστο Πετράκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλη Σιαμάνη, καθώς και τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Ελένη Δάβαρη για την άριστη συνεργασία.