Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ζόμπολας μίλησε ανεξάρτητα, στοχευμένα, αλλά με διάθεση συνεργασίας (VD)

Τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας, κ. Νικόλαο Ζόμπολα, συνάντησε η αρθρογράφος του aparaskevi-images.gr, κ. Λένα Μαρκή και συζήτησαν για την παρουσία του στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Ζόμπολας εξήγησε πως οδηγήθηκε στην ανεξαρτητοποίησή του, τι συνέβη και αποχώρησε από την προηγούμενη δημοτική παράταξη και πως τελικά κατέληξε σε συνεργασία με την συμπολίτευση.

Εκτίμησε το έργο της δημοτικής Αρχής και φανέρωσε τις προθέσεις και τα σχέδιά του για την Αντιδημαρχία Νεολαίας. Μίλησε για μια νεοσύστατη Αντιδημαρχία και την προσπάθεια που έγινε «να τεθούν κάποιες βάσεις, ώστε από εδώ και στο εξής οποιοσδήποτε ασχολείται με τη νεολαία να μην ξεκινήσει από το μηδέν …».

Χαρακτήρισε «πολιτικό φάουλ» της αντιπολίτευσης την καταψήφιση της δημιουργίας του Κέντρου Νεολαίας. Αξιόλογες προτάσεις της αντιπολίτευσης χάνονται σε προσωπικές φιλοδοξίες, τόνισε ο κ. Αντιδήμαρχος. Στην αντιπολίτευση είπε «δεν πρέπει να υπάρχει αμετροέπεια και ματαιοδοξία». Σε ποιους αναφέρονταν;

Ακούστε πως βλέπει ο κ. Ζόμπολας να διαμορφώνεται η κατάσταση στις εκλογές του 2023, αν θα είναι ξανά υποψήφιος και τι απάντησε για την πιθανότητα δημιουργίας δικής του δημοτικής παράταξης.

(Σ.σ.: να επισημάνουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ σχετικά με την αποφυγή διασποράς της νόσου Covid-19 και οι μάσκες βγήκαν μόνο κατά τη διάρκεια της συζήτησηςαφού τηρούνταν και η ανάλογη απόσταση).