“Οι καραντινιέρηδες” μαθητές του 1ου ΓΕΛ σε προβολή από την ΕΡΤ2

Τρεις μαθητές του σχολείου του 1ου ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής, Κοτσαρίδας Ιωάννης, Σταύρου Έλενα, Πρέζα Αλεξάνδρα, συμμετείχαν στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο “Ες αύριον τα σπουδαία – Οι καραντινιέρηδες” παραγωγής της Πανελλήνιας Ένωσης Σκηνοθετών που θα προβληθεί από την ΕΡΤ2 την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 20.30.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας ήταν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής και συμμετείχαν σε διαδικτυακά μαθήματα θεατρικής αγωγής υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού κας Τρύφωνα Ευστρατίας και υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Ο Σύλλογος παρουσίασε διαδικτυακά κομμάτια της δουλειάς των παιδιών μέσω της σελίδας του στο facebook. Αποτέλεσμα αυτής της προβολής ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων της συγκεκριμένης εκπομπής και κατόπιν επαφής τους με τον Σύλλογο συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στο Σύλλογο Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Την Πέμπτη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

https://program.ert.gr/details.asp?pid=3725764&chid=49&fbclid=IwAR3W3FikTs9C1AprE4snc0V7WyreKblKH4khvc3E5RPnA9i5akQ3ALiI3JQ

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Λουκάς Παλαιοκρασσάς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Θωμάς
Μοντάζ: Νίκος Δαλέζιος
Ηχοληψία: Πάνος Παπαδημητρίου
Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Πρίντεζης
Οργάνωση παραγωγής: Παναγιώτης Σκορδίλης
Εκτέλεση παραγωγής: See-Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για την ΕΡΤ Α.Ε.

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.