Επιχορήγηση για τα αθλητικά σωματεία ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Τίμος Κωστόπουλος από τη EUROBANK

Πιστός στη δήλωση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Τίμος Κωστόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο aparaskevi-images.gr, ζήτησε από την τράπεζα EUROBANK την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων της πόλης.

Συγκεκριμένα αιτήθηκε να δοθούν ως επιχορήγηση 5.000€ σε έκαστο αθλητικό σωματείο, τιμώντας όπως αναγράφεται στην αίτηση «το Αθάνατο Ελληνικό Αθλητικό Πνεύμα».

«Μέλημα μας, η εξυπηρέτηση των πολιτών και η ενίσχυση κάθε φορέα της πόλης μας, στο μέτρο του δυνατού. Ζητήσαμε επιχορήγηση ( εκτός από αυτήν που δίνεται από τον Δήμο) 5.000€ για κάθε αθλητικό σωματείο της πόλης μας. Ευχόμαστε η Τράπεζα να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα μας. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ! Γιατί η Αγία Παρασκευή είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!», ανακοίνωσε ο κ. Κωστόπουλος σε προσωπική του διαδικτυακή σελίδα.

Όμως όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια στην αίτηση δεν περιλαμβάνονταν δύο σωματεία ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ο ΑΣΑΠ. Ο κ. Κωστόπουλος κινήθηκε άμεσα, ήρεμα και συντονισμένα και σε συνάντηση με τους προέδρους των δύο σωματείων το πρόβλημα βρήκε τη λύση του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος:

«Σήμερα (σ.σ. 15-4-2021) στο χώρο του γραφείου μου στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση τόσο με εμένα, όσο και με την Διευθύντρια της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Π. Δράκου με τους Προέδρους των κάτωθι Αθλητικών Σωματείων της πόλης:

1) Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής ( Στίβος)

2) Α.Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, με σκοπό την ένταξη τους στο σύνολο των Αθλητικών Σωματείων προς επιχορήγηση.

Όσο αφορά το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής ( Στίβος) είμαστε σε διαδικασία αναμονής της προσκόμισης όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών στοιχείων.

ΥΓ. Η ΑΟ Πήγασος Αγίας Παρασκευής γιατί δεν είχε ενταχθεί τα προηγούμενα χρόνια;; ( το ρωτάω ήρεμα και με σεβασμό).Επισυνάπτεται επίσης η Ορθή Επανάληψη προς την συνεργαζόμενη Τράπεζα».

Άξιο προσοχής είναι το υστερόγραφο του κ. Αντιδημάρχου. Είναι γεγονός ότι ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ είχε δικαιωθεί και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και δικαιούνταν την επιχορήγηση. Βέβαια αρκετοί πιθανόν να θυμούνται την ιστορική δήλωση του πρώην δημάρχου κ. Σταθόπουλου, που απαντώντας στους κ.κ. Ζορμπά, Μυλωνάκη, Τσιαμπά γιατί δεν επιχορηγεί το εν λόγω σωματείο, είπε: «κάνουμε κι εμείς κάποιες πολιτικές επιλογές»!!!