Αιφνίδια παραίτηση του Μάριου Τζώρτζη από τη “Santa” με αιχμές για “αλεξιπτωτιστές” στο Σύλλογο

Με επιστολή που ανακοίνωσε ο ίδιος δημόσια υπέβαλε την παραίτησή του από τον ποδοσφαιρικό σύλλογο τη; Αγίας Παρασκευής ο κ. Μάριος Τζώρτζης.

Ο κ. Τζώρτζης υπήρξε Γενικός Αρχηγός του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής επί 40 συναπτά έτη, αλλά και αθλητής του προηγούμενα. Είναι αξιοσημείωτο ότι φεύγοντας αφήνει σοβαρές αιχμές και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς σχετικά με την “παρείσφρηση“, όπως αναφέρει, ατόμων στο σύλλογο.

Ενδιαφέρον θα έχει η όποια αντίδραση (αν υπάρξει) του ιστορικού συλλόγου του Αγιοπαρασκευιώτικου ποδοσφαίρου.

Η δημόσια δήλωση του κ. Τζώρτζη:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ 28/04/21

Με την παρούσα ενημερώ ότι, για λόγους ευθιξίας κι επειδή μετά από τόσα χρόνια κατά τα οποία έχω υπηρετήσει με συνέπεια και προσωπικό κόστος την ομάδα μας την «Santa», ΠΑΡΑΙΤΟΎΜΑΙ από τη αγαπημένη μου ομάδα και παραμένω απλός φίλαθλος. Δυστυχώς στον Σύλλογο εχου παρεισφρήσει όψιμοι παραγοντίσκοι, άτομα ανίκανα, υστερόβουλα, ανάξια και τυχάρπαστοι “αλεξιπτωτιστές” με αποτέλεσμα να μην επιθυμώ πλέον την παραμικρή ανάμειξη μου σε αυτόν.

Αποχαιρετώ όλους όσους βρέθηκαν κοντά μου στήριξαν και αναγνώρισαν για 40 και πλέον χρονια τις προσπάθειές μου, τόσο ως αθλητή αλλά κυρίως ως παράγοντα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Μάριος Τζώρτζης