Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ: Η τελική φάση του πρωταθλήματος Futsal είχε «άρωμα» Αγίας Παρασκευής

Συγχαρητήρια στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

O A.O ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ εκφράζει ολόψυχα τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα των «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΟΥΚΑ» (διοίκηση, αθλητές, προπονητές) για τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών Super League Futsal 2020-21.

Συγχαρητήρια αξίζουν  για τη φετινή φιναλίστ του τελικού, την ομάδα της ΑΕΚ για τη συνολική πορεία  στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και κυρίως για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης.

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παρακολουθήσαμε την καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος , του «παιδιού μας», του 17χρονου αθλητή Γιώργη Καράμπελα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά το ποδοσφαιρικό ταλέντο και το ήθος του Γιώργη, αλλά θαυμάσαμε και την ποδοσφαιρική του ωριμότητα.

Μόνο υπερηφάνεια αισθάνονται τόσο το Δ.Σ του συλλόγου μας και κυρίως οι προπονητές του συλλόγου Μαραγκός Γιάννης  και Κάτσαρης Αυγουστίνος που γαλούχησαν τον Γιώργη ποδοσφαιρικά (επί 4 έτη), στα πρώτα του βήματα και τον έκαναν να αγαπήσει το Futsal και την πρώτη του ποδοσφαιρική αγάπη , τον ΠΗΓΑΣΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Εμείς που γνωρίζουμε, παρατηρούμε ότι ο Γιώργης παίζει με το νούμερο 24 στη φανέλα όπως έπαιζε και στο σύλλογό μας από ηλικία 7 ετών.

Άξια συγχαρητηρίων είναι η ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ που διακρίνει, εμπιστεύεται και δίνει χώρο, χρόνο και όλες τις συνθήκες που χρειάζονται ,για να αναδειχθεί  το αποδεδειγμένο ποδοσφαιρικό ταλέντο σε αθλητές αυτής της ηλικίας.

Ακολουθούν και άλλα παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν στο εγγύς μέλλον του Futsal που γνώρισαν το άθλημα στο σύλλογό μας και βρίσκονται στην οικογένεια του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ όπως ο Πάνος Γιαννόπουλος και ο Θοδωρής Αργυρόπουλος.

Η τελική φάση είχε με κάποιο τρόπο «άρωμα» Αγίας Παρασκευής.

Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα τους Αγιοπαρασκευιώτες αθλητές του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: Θωμά Πάνου, Αχιλλέα Φλώρο και Λάμπρο Τσίνα που προέρχονται από την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ.

Τέλος να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !