Αυτοκτόνησε ο Σταύρος Δογιάκης, εντοπίσθηκε στον Αϊ Γιάννη στην Αγία Παρασκευή ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

Με τον πιο τραγικό τρόπ,ο εξελίχθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, αφού πριν από λίγη ώρα, εντοπίσθηκε νεκρός στην περιοχή Αϊ Γιάννης, μεταξύ Γλυκών Νερών και  Αγίας Παρασκευής.

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα μαζί με τον αδελφό του, στον οποίο, μάλιστα, είχε αφήσει σημείωμα πριν εξαφανισθεί χθες.

Στο σημείωμα τον καθιστούσε κληρονόμο του.

Ο αδελφός του κινητοποίησε άμεσα τις αρχές, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα   στο κεφάλι, πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι. 

Ο 53χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητό του, είχε περπατήσει στη δασώδη περιοχή και κάποια στιγμή, όπως όλα δείχνουν, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Είχε πάει σε γάμο την Κυριακή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 53χρονος πήγε σε γάμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με φίλους του, ενδεχομένως και με υπαλλήλους της ταβέρνας του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. ο επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι τον είδαν το πρωί της Δευτέρας. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Πηγή:protothema.gr