Με Χρήστο Κατσιγιάννη συνεχίζουν το κυνήγι του Πρωταθλήματος οι Άνδρες της ΑΕΑΠ

Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας της ΑΕΑΠ θα είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά ο έμπειρος τεχνικός κ. Χρήστος Κατσιγιάννης. Οι στόχοι της ομάδας συνεχίζουν να είναι η πρωταγωνιστική παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών και η συμμετοχή της στα play off.

Για το στήσιμο της ομάδας αναφέρει: “Σχεδιάζουμε μια ομάδα δυνατή. Κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ώστε η νέα αθλητική χρονιά να μας βρει έτοιμους αγωνιστικά. Οι επιλογές μας είναι πολύ προσεκτικές καθώς οι αγωνιστικές απαιτήσεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο” και συμπληρώνει: “Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της ΑΕΑΠ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους τους αθλητές που είχα την τιμή να συνεργαστώ. Εύχομαι στα νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν φέτος την ομάδα υγεία και πετυχημένη αθλητική πορεία.

Επιπλέον, ο κ. Άρης Καραθανάσης θα είναι για 2η χρονιά υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Ανδρικής Ομάδας της ΑΕΑΠ. Η πολυετής εμπειρία του στο χώρο της Πετοσφαίρισης σε συνδυασμό με τις σημαντικές διακρίσεις που έχει στο ενεργητικό του θα αποτελέσουν βασικό πλεονέκτημα για την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στους στόχους της.

Δ.Σ. Α.Ε.Α.Π.