Γιάννης Σερκεδάκης: Έλλειψη σεβασμού …

Έλλειψη σεβασμού απέναντι στο νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα της υφηλίου, είναι η απόφαση για την διεξαγωγή των αγώνων της εθνικής ομάδας Davis Cup στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εξάλλου και τα 10 διεθνή πρωταθλήματα Futures διοργανώνονται στο Ηράκλειο.

Το Ολυμπιακό στάδιο είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει τους αγώνες παρουσία χιλιάδων θεατών φίλων του αθλήματος (πάντα με προσοχή στα υγειονομικά πρωτόκολλα) αλλά και μικρών αθλητών που έχουν ίνδαλμα τον Στέφανο και  να τον δουν να αγωνίζεται για τα χρώματα της χώρας. Δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία η αναφορά για την περιφερειακή ανάπτυξη.

 Περιφερειακή ανάπτυξη κάνεις δημιουργώντας χιλιάδες γήπεδα στην περιφέρεια και όχι στέλνοντας εθνικούς αγώνες με την παρουσία 200 έως 250 θεατών το πολύ.

 Ούτε βέβαια αποτελεί δικαιολογία η αναγκαιότητα για το φρεσκάρισμα των γηπέδων.

 Όλα αυτά θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί από νωρίς.

 Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για να αποκτήσει το άθλημα μας την δημοσιότητα που του πρέπει.

Αλλά το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι η έλλειψη σεβασμού απέναντι σε μια παγκόσμια πλέον φυσιογνωμία του αθλητισμού όπως είναι ο Στέφανος , η επιπολαιότητα που αντιμετωπίζουμε τις προσπάθειές του και η έλλειψη σεβασμού και κατανόησης στην ιστορία που τώρα δημιουργείται και γράφεται για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό!

Δυστυχώς το ΔΣ είναι μακριά απ’ όλα αυτά και πρέπει να αλλάξει άμεσα πορεία για το καλό του αθλήματος!

ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής