Ninnolo: Το μυστικό του τέλειου χειροποίητου παγωτού καταφθάνει στην Αγ. Παρασκευή μαζί με το gourmet brunch

Χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές brunch επιλογές, παραδοσιακά λαχταριστά γλυκά και αλμυρά πιάτα σε πρωτότυπες εκδοχές, σε περιμένουν σε λίγες μέρες στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής .

Σε λίγες μέρες ανοίγει ένα νέο μαγαζί NINNOLO GELATO, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής το διάσημο ιταλικό παγωτό, μετά το Κολωνάκι και το River West.

Μπορεί να το γνωρίζετε για το παγωτό που φτιάχνει χωρίς κρέμα γάλακτος, αυγά και σκόνες, αλλά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, όμως στο συγκεκριμένο παράρτημά του θα βρείτε και αλμυρά πιάτα, χειροποίητη πίτσα, donut, κρουασάν, βάφλες, μηλόπιτα, cinnamon rolls και πολλά ακόμα γλυκά. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε μια μπάλα από φιστίκι, φουντούκι, βανίλια ή σοκολάτα με κάποιο από τα γλυκά για να το φάτε εκείνη την ώρα ή να τα ζητήσετε για το σπίτι.

Χειροποίητο και κρεμώδες, το Ninnolo gelato φτιάχνεται καθημερινά μόνο με φρέσκο ελληνικό γάλα, ενώ δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά .

Waffliterol! Βαφλάκια γεμιστά με κρέμα patisserie, σαντιγί & επικάλυψη σάλτσα προφιτερόλ! 

Crostata di cioccolato : Πεντανόστιμη τάρτα σοκολάτας με πλούσια κρέμα μαύρης σοκολάτας που λιώνει στο στόμα δημιουργώντας το πιο μαγευτικό γλυκό σοκολάτας που έχετε δοκιμάσει!

Μοναδικά χειροποίητα donuts με γέμιση πραλίνα, bueno & κρέμα Βαυαρίας, για υπέροχες γευστικές αποδράσεις! 

Πίτσα chorizo piccante με αυθεντικό Ιταλικό ζυμάρι. Τραγανή στο εξωτερικό και αφράτη στο εσωτερικό με σάλτσα ιταλική ντομάτας, Ιταλική mozzarella julienne και πικάντικο chorizo που σε ταξιδεύει σε νέες γεύσεις!

Ευεργέτου Γιαβάση 11