Βασίλης Σάρκουλας – Απολογισμός Πεπραγμένων Τεχνικής Υπηρεσίας 2021 (VD)

Τα Πεπραγμένα 2021 της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και Καθημερινότητας παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Σάρκουλας στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2022.

Όπως είπε ο κ. Σάρκουλας οι προτεραιότητες και οι στόχοι της Αντιδημαρχίας ήταν η ολοκλήρωση των έργων που ήταν σε εξέλιξη, η εκπόνηση και ωρίμανση μελετών, η εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, η δημοπράτηση και σύμβαση κατασκευής ώριμων έργων και η εκτέλεση έργων για την επίλυση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Στη συνέχεια ο κ. Σάρκουλας παρουσίασε τα έργα που ολοκληρώθηκαν εντός του 2021 (αθλητικός χώρος Σ. Κώτσης, αναπλάσεις οδών Γιαβάση και Αιγαίου Πελάγους, μελέτες και χρηματοδότηση βίλας Ιόλα, κατασκευή αγωγών ομβρίων, κλπ). Ακολούθως τα έργα που ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά (ανάπλαση υπολοίπου τμήματος οδού Αιγαίου Πελάγους, εγκαταστάσεις στέγασης δίχρονης προσχολικής αγωγής, συντηρήσεις σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στα σχολεία, επισκευή οδοστρωμάτων, κλπ). Ενημέρωσε για τα έργα που βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, για τις χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν από το Πράσινο Ταμείο και το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Αυτά καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν στο δήμο από την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία μπορείτε να τα παρακολουθήσετε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.