Τεράστιο διπλό η Αγία Παρασκευή, 2-1 το Χαλάνδρι που φωνάζει…

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Αγία Παρασκευή, που επικράτησε με 2-1 επί του Χαλανδρίου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες της για την πρόκριση της στα μπαράζ ανόδου.

Έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Άρη Πετρούπολης, ενώ το Χαλάνδρι υπέστη την πρώτη ήττα του, και έμεινε στους 4 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι πάντως εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία

Το σκορ άνοιξε στο 40′ όταν ο Μπουτσικάρης με καταπληκτική πάσα βρήκε τον Κραψίτη που με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο 2ο μέρος και στο 54′ ο Σπανός με σουτ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Όμως στο 68′ ο Ψαραδέλης βρήκε τον Κραψίτη που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φελέκης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος (65′ Φουκούλης), Γεωργουδάκης, Κούντου, Καλιαμπάκας, Σπανός, Αλεξανδράκης (46′ Κατσιούλης Αχ.).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Γαλανόπουλος, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Φάρκωνας (70΄Λαζόπουλος), Πατερίτσας, Ψαραδέλης (90′ Κούτρος), Μπουτσικάρης, Κραψίτης (90′ Κουλούρης).

Πηγή: stoplekto.gr/