Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «7ου Δρόμου Ζωής Αγίας Παρασκευής-ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2022»

Φωτογραφία αρχείου

Λόγω του αγώνος δρόμου (τριών διαδρομών-αποστάσεων)  «7ος Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής-ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2022», που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ την Κυριακή 8 Μαΐου 2022,  είναι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της πόλεως, για την ασφάλεια των άνω των 1.000 δρομέων (ενηλίκων-εφήβων-παιδιών) που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Συγκεκριμένως, από τις 8 π.μ. έως 12.30 μ.μ., της Κυριακής 8 Μαΐου 2022, ΔΕΝ θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός οχήματος ιδιωτικής ή δημοσίας χρήσεως και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, των κάτωθι οδών:

α. Ηρώων Πολυτεχνείου (από Λεωφ. Μεσογείων και για όλο το μήκος της)

β. Ευεργέτου Γιαβάση (από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγίου Ιωάννου)

γ Οδός Στρατηγού Τόμπρα, και για  όλο το μήκος της

δ. Οδός Αγίου Ιωάννου, και για  όλο το μήκος της

ε. Οδός Γραβιάς, από την οδό Αγίου Ιωάννου έως την οδό Σπάρτης

στ΄. Οδός Ανατολικής Μεσογείου, και για  όλο το μήκος της

ζ. Οδός Ελβετίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανθλγού Τασοπούλου έως την οδό Αγίου Ιωάννου.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος παντός οχήματος από τις καθέτους τους  στις οδούς Αγίου Ιωάννου και Γραβιάς, ακόμη και για διαμπερή διέλευση.

Την ρύθμιση της κυκλοφορίας, έχουν αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής και εθελοντές εξουσιοδοτημένοι από τον ΠΑΟΔΑΠ, οι οποίοι θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για την ολιγόωρη πιθανή  ταλαιπωρία και τους καλούμε να παρευρίσκονται πεζοί  σε όλη το μήκος της διαδρομής για να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν τους δρομείς.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ