Με το σωματείο της Καθαριότητας είχε σήμερα συνάντηση σε φιλικό κλίμα το Δ.Σ της ΕΝΕΒΑΠ

Σήμερα 4 Μαϊου 2022 ο Πρόεδρος κ. Μάκης Ταρλας, η Αντιπρόεδρος κ. Γιούλη Γεωργοπουλου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αλέκα Ζιωγα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Μπαξεβάνη κάτω από φιλικό κλίμα και κοινούς προβληματισμούς για μια ομορφότερη και πιο καθαρή πόλη.

Ο συγκεκριμένος τομέας του Δήμου για εμάς είναι το Α και το Ω της πόλης μας και όλοι τους αξίζουν τον σεβασμό μας αλλά και να στεκόμαστε δίπλα τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως υπηρεσία.

Σαν ΕΝΕΒΑΠ θα τους στηρίξουμε και θα συνεργαστούμε σε ότι χρειαστούν.Το γκαράζ των απορριματοφορων, η στέγαση των υπηρεσιων, τα αποδυτήρια, τα ΜΑΠ, οι υπερωρίες που τις πιο πολλές φορές καθυστερούν να μπουν στον λογαριασμό τους είναι από τα βασικά θέματα που τους απασχολούν εδω και πολλά χρονια και θα είμαστε δίπλα τους στην διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας τους.

Από πλευρά μας τονίσαμε πως η αποκομιδή των απορριματων όπως και ο καθαρισμός των δρόμων βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει εδώ να τους ευχαριστήσουμε που η αποκοδιμη γίνεται ώρες που δεν δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα όπως βλέπουμε σε πολλούς άλλους Δήμους.

Στο πρόβλημα που βιώνουμε με τα κλαδιά στα πεζοδρόμια και η άναρχη τοποθέτηση τους συμφωνήσαμε πως χρειάζονται πιο δραστικές λύσεις μέσα από το ίδιο δυναμικό του Δήμου και με αλληλοσεβασμό από τους κατοίκους οι οποίοι πρέπει να έχουν καλύτερη ενημέρωση για τον κανονισμό καθαριότητας.Απολογηθηκαμε ως Ελεύθεροι επαγγελματίες που πολλές φορές δεν προσέχουμε στην εναποθετηση των απορριματων με αποτέλεσμα να γεμίζουν γρήγορα οι κάδοι και δεσμευτηκαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας, όπως και ο Δήμος πρέπει να ενημερώσει και να γίνει πιο αυστηρός με τα σούπερ μάρκετ.Δεσμευτηκαμε πως σε αργίες ή απεργίες θα είμαστε σε συνεννόηση ώστε αν υπάρχει η δυνατότητα να κρατάμε εντός καταστήματος όσα απορριματα μπορούμε ώστε να παραμένει η πόλη καθαρή και να ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους συναδέλφους μας να έχουν πάντα την πόρτα ανοιχτη στους υπαλλήλους της καθαριότητας που είναι πολλές ώρες στον δρόμο κάτω από δύσκολες καιρικές συνθηκες και να τους ρωτούν αν χρειάζονται κάτι.

Τέλος ο κ. Μπαξεβάνης εξέφρασε την στήριξη των εργαζομένων στα καταστήματα της πόλης μας και τον ενημερώσαμε για την δράση της Κάρτας Κατοίκου την οποία με επίσκεψη μας στον χώρο τους θα την γνωστοποιήσουμε σε όλους.