Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: εντυπωσιακή η προσέλευση νέων μελών και στην Αγία Παρασκευή

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η διαδικασία εκλογής από τη βάση του κόμματος, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και μελών της Κεντρικής Επιτροπής στο  εκλογικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής.

Το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, τόσο στην Αγία Παρασκευή όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πληροφορίες πηγών της Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για «πολύ μεγάλη» προσέλευση στα εκλογικά τμήματα, αναφέροντας ότι τις πρώτες ώρες, έως τις 12 το μεσημέρι, έχουν ήδη ψηφίσει 40.000 πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι, δήλωσε προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μια σημαντική, μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της δημοκρατίας. Μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να εμπεδώσει στον τόπο μας, να δυναμώσει και να εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής».

Τόνισε επίσης πως «Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων