Γιορτάζει από σήμερα την άνοδο η «Σάντα» (3-2 την Ελλάδα Ποντίων)!

Μια ονειρεμένη χρονιά οδεύει προς ένα παραμυθένιο φινάλε για την Αγία Παρασκευή! Από σήμερα (29/5) το απόγευμα η «Σάντα» έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική, αφού το ένα από τα τρία «χρυσά» εισιτήρια στον 7ο όμιλο θα χαθεί μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων με… αστρονομικά σκορ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η ομάδα του Σ. Βενάκη επικράτησε με 3-2 απέναντι στην Ελλάδα Ποντίων, σε ένα όμορφο ματς με δύο ανατροπές, «χρυσό» σκόρερ τον Μπόλη και δύο μεγάλους πρωταγωνιστές: τον Κώστα Κραψίτη και τον Σταμάτη Σαπαλίδη. Από την άλλη, η Ελλάς Ποντίων καλείται να μην χάσει από τον Βύζαντα Μεγάρων και, συγχρόνως, να μην ολοκληρωθεί το ματς του ΑΟ Τυμπακίου με την Αγία Παρασκευή με θετικό αποτέλεσμα για τους Κρητικούς.

Στο 17ο λεπτό ο Κραψίτης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με δύο γκολ του Σαπαλίδη με σουτ στο 35′ και με κεφαλιά στο 45′, πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή έπαιξε με αποφασιστικότητα και έφτασε στη μεγάλη ανατροπή. Στο 65′ ο Κραψίτης ισοφάρισε με σουτ (2-2) και στο 72′ ο Μπόλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ξηρογιάννης, Καλαμπούκας (Βοιωτίας)-Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Μαλιαρίτσης, Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πατερίτσας, Μπουτσικάρης, Σταμούλης, Μπόλης (92′ Μήτσης), Κραψίτης (90′ Φάρκωνας), Ψαραδέλης (87′ Λαζόπουλος)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν (77′ Λάππας), Στεφανής, Μαούνης. Κεραμάς, Παλάτσιος (80′ Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων