Συνέχιση περιοδειών Γ. Σταθόπουλου – “Νίκης των Πολιτών”

Την Παρασκευή 28 Μαΐου, ομάδα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλου επισκέφθηκε τα καταστήματα των οδών Αγ. Τριάδος και Δημοκρατίας στον Παράδεισο (Παναγιώτης Παναγάκος, Δημήτρης Κούνης, Χρυσούλα Μέμτσα, Μάριος Παπακώστας ,Σταύρος Δάβαρης).

Είναι μια όμορφη εμπορική ζώνη πλήρης και ανθρώπινη λόγω της γειτονιάς, που έχει πληγεί από την κρίση αλλά αντιστέκεται.

Πολλά τα προβλήματα της καθημερινότητας (κυκλοφοριακό, στάθμευση, πεζοδρόμια, καθαριότητα κ.ά.), όμως οι επαγγελματίες της περιοχής, μας δέχθηκαν με ευγένεια και χαμόγελο.

Οι περιοδείες της «ΝΙΚΗΣ» θα συνεχιστούν στα εμπορικά κέντρα, τις Πλατείες και όλες τις γειτονιές της πόλης μας.

28 Μαΐου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών »

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων