Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας στις 18 & 19 Ιουνίου

Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας στις 18 & 19 Ιουνίου

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου μας ξεκίνησε. Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, σε μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για νέους!

Επίδειξη αθλημάτων, δωρεάν βόλτα με ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, fitness and street food, workshops, συναντήσεις με εκθέτες από την εκπαίδευση / career’s office με προσφορά θέσεων εργασίας, τεχνολογία, βραβεύσεις νέων της πόλης και Youth & school music bands το Σάββατο και ψυχαγωγία με χορό από συλλόγους της πόλης και πολλή μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Συναυλία closing την Κυριακή 21:00, με Onirama!

Είσοδος Ελεύθερη

Σας περιμένουμε όλους!!!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.