Γιώργος Οικονόμου – εκπλήξεις το Σεπτέμβριο και νίκη στις εκλογές του 2023 (VD)

Απάντηση στην πρόσκληση συστράτευσης του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη

Γράφει η Λένα Μαρκή

Οι εξελίξεις γενικότερα αλλά και ειδικότερα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής τρέχουν και αντίθετα ο χρόνος προς τις επικείμενες δημοτικές εκλογές φθίνει. Γι’ αυτό το aparaskevi-images.gr ζήτησε από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Οικονόμου τη δική του κριτική άποψη.

Ο κ. Οικονόμου με εφόδιο τη μεγάλη διαδρομή του στις Ένοπλες Δυνάμεις μίλησε για την πιθανότητα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία και την ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων.

Ερωτώμενος για το έργο της δημοτικής Αρχής είπε μεταξύ άλλων: «Κανένα σοβαρό έργο υποδομής δεν ξεκινάει και θα τελειώσει σ’ αυτή τη θητεία της δημοτικής Αρχής», «Αυτή η δημοτική Αρχή πελαγοδρομεί … ψάχνοντας να βρει λύση», «Δεν ακούει τις προτάσεις μας» …

Γιώργος Οικονόμου: «Η μάχη που θα δώσουμε (σ.σ. το 2023) θα είναι νικηφόρα».

Απάντησε στο αν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος το 2023 και αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με άλλη παράταξη. Απάντησε ευθέως στην πολιτική πρόσκληση Μουστόγιαννη.

Τι να περιμένουμε από την «Νέα Αρχή» και ποια έκπληξη ετοιμάζει για το Σεπτέμβριο; Πως θα κινηθεί προεκλογικά;

Ακούστε τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.