Επίσκεψη του Α. Μουστόγιαννη στο Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Τομέα Υμηττού

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Αλέξανδρος Μουστόγιαννης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, 14 Ιουνίου, μαζί με τον Γραμματέα της παράταξης κ. Σταύρο Γεωργίου, το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορείου-Ανατολικού Τομέα Υμηττού στην Αγία Παρασκευή μας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση ετοιμότητας που βρίσκεται ο Υμηττός μας, καθώς και η προσφορά τροφίμων και νερών στο Σωματείο.

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης δεσμεύτηκε πως στα προσεχή σχέδια της παράταξης είναι η συγκρότηση ομάδας εθελοντών, ώστε να τεθούν άμεσα στην διάθεση του Σωματείου.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων