Το «ευχαριστώ» της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Αγία Παρασκευή και τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνει το έργο της. Ένα έργο το οποίο θα μείνει στην ιστορία του τόπου μας. Ένα έργο το οποίο οφείλει πολλά στη συνεργασία της Επιτροπής με πολλούς φορείς της κοινωνίας έτσι ώστε να εορταστούν με τον καλύτερο τρόπο τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και προσωπικά η Πρόεδρός της, κα. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές σε όλους τους συνεργάτες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έβαλαν το λιθαράκι τους για τις πετυχημένες εκδηλώσεις.

Ανάμεσά τους και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς. Στην επιστολή της η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, μεταξύ άλλων αναφέρει «Σε αναγνώριση της συμμετοχής σας στον εορτασμό της επετείου και της συνεργασίας με την Επιτροπή, σας στέλνουμε μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας, αναμνηστικό δίπλωμα καθώς και ένα κλειδί USB με την ταινία απολογισμού του έργου της Επιτροπής, «Βλέμμα Μπροστά», το ντοκιμαντέρ «σε γνωρίζω από την όψη: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» και το video «Ας Κρατήσουν οι Χοροί» με το οποίο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο».

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.