Νέος Αντιπρόεδρος έκπληξη στους Παιδικούς Σταθμούς

Δύο μέρες πριν έγινε γνωστή η παραίτηση της Αντιπροέδρου των παιδικών σταθμών κ. Φανής Παναγιωτοπούλου, η οποία στη συνέχεια έγινε δεκτή από το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά. Η επιλογή του κ. Ζορμπά για την κάλυψη της θέσης, όπως πληροφορηθήκαμε, είναι ο κ. Γιώργος Σπαντίδος, θερμός υποστηρικτής της «Αγίας Παρασκευής η πόλη μας».

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το aparaskevi-images.gr με τον κ. Σπαντίδο μας δήλωσε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά για την τοποθέτηση αυτή. Ενημέρωσε δε πως την μηνιαία αποζημίωση που θα λαμβάνει ως αντιπρόεδρος θα την αποδίδει για τις ανάγκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου. Είναι γνωστό σε μας ότι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ο κ. Σπαντίδος διακριτικά και αφιλοκερδώς επιχορηγεί το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου με μεγάλες ποσότητες κρεάτων και ιχθύων μέσω φιλικών του επιχειρήσεων.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.