Μήνυμα Δημάρχου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών  εξετάσεων, θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τις μαθήτριες και τους μαθητές που εισήχθησαν  στις σχολές που επέλεξαν. Εύχομαι η φοιτητική τους ζωή να αποτελέσει ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και  την πρόοδο που θα τους οδηγήσει στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Θα ήθελα, όμως, να επαινέσω και τα παιδιά που δεν είδαν τους κόπους τους να επιβραβεύονται, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν. Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί η  ζωή είναι μπροστά τους και δίνει πάντα ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν με θέληση , πείσμα, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά  σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Βασίλης Ζορμπάς

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.