΄Έναρξη του θερινού Συνεδρίου νέων Εφέδρων Αξιωματικών CIOR/CIOMR 2022

Με την παρουσία 500 Εφέδρων Αξιωματικών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών CIOR (Confederation Interaliee des Officiers de Reserve) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών Ιατρών CIOMR (Confederation Interaliee des Officers de Medicale Reserve), έλαβε χώρα την Κυριακή 31-07-2022 και ώρα 19.00′.

H τελετή έναρξης του θερινού Συνεδρίου CIOR/CIOMR 2022, αρχικά με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και την κατάθεση στεφάνου από τους Προέδρους της ΑΠΟΕΑ, της CIOR και της CIOMR στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και κατόπιν στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, όπου παρετέθη και σχετική δεξίωση.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει για ολόκληρη την εβδομάδα εργασίες επιτροπών/εργαστήριο νέων Εφέδρων Αξκων/ συμπόσιο/εκδηλώσεις/ασκήσεις-στρατιωτικό ανταγωνισμό στην Σχολή Ευελπίδων και στο Ξενοδοχείο “Athenaeum Intercontinental”. Παρουσία και του προέδρου Εφέδρων Αξιωματικών ΑΝ.ΑΤ του κ. Θοδωρή Μπριάνη

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.