Η δημοτική Αρχή πρέπει να εξασφαλίσει γηπεδικές εγκαταστάσεις για αγωνιστικό τένις

Πτολεμαΐδα, Κέντρο Αντισφαίρισης με 10 συνολικά γήπεδα

Οι αθλητικές επιτυχίες είναι κίνητρο για τη νεολαία της πόλης για να αθληθούν όλο και πιο πολύ, όλο και περισσότεροι. Κι αυτός είναι ο στόχος υποτίθεται της δημοτικής Αρχής.

Εμείς φτιάχνουμε αθλητές – πρωταθλητές όχι από μεταγραφές, αλλά από τις ακαδημίες μας και η δημοτική Αρχή πρέπει να ασχοληθεί με τις εγκαταστάσεις, να είναι πλήρεις και αξιόλογες, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Παράδειγμα η Αργυρούπολη, ο Χολαργός, η Πτολεμαΐδα, η Ξάνθη, η Φιλιππιάδα, η Αριδαία και τόσες άλλες πόλεις. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά παντού στην Ελλάδα που θέλουν να παίζουν αγωνιστικό τένις και οι τοπικές Αρχές υποστηρίζουν αυτήν την ανάπτυξη προς όφελος και της πόλης τους!

Γονείς και παιδιά αγωνιούν για γηπεδικές εγκαταστάσεις, άρτιες και τόσες όσες να ικανοποιούν την τεράστια ζήτηση για αγωνιστικό – αθλητικό τένις και στο Δήμο μας!

Γιάννης Σερκεδάκης

Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΟΑΑΠ)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.