Κάτι άλλαξε στα σχολεία της πόλης

Εδώ και λίγο καιρό πολύχρωμα σχέδια κοσμούν τους εξωτερικούς τοίχους σε πολλά σχολεία της πόλης μας.

Σκοπός να αλλάξουν τη ψυχολογία των παιδιών μας που από το Σεπτέμβρη θα ζουν σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αγίας Παρασκευής την Σχολική Επιτροπή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον πρόεδρο της κ. Γουργούλη . Η χαρά ηταν μεγάλη και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Το έργο φιλοτεχνήθηκε από το ζωγράφο Χρήστο Ρουμελιώτη . Ο Χρήστος -πάντα με το χαμόγελο- είναι κοντά μας τους τελευταίους μήνες και έχει αλλάξει το σχολείο μας όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά!!

Ελπίζουμε πως σύντομα θα προγραμματιστεί και το βάψιμο τον υπόλοιπον σχολειων της πόλης το οποίο θα δίνει χρώμα σ’ όλες της γειτονιές του Δήμου μας.

Μέχρι τότε ας φροντίσουμε όλοι μας να παραμείνει καθαρό!!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.