“Αλέξανδρος Μουστόγιαννης”: Νέο Δημαρχείο & πλατεία Αγ. Ιωάννου στον αέρα! Ευθύνες του Βασίλη Ζορμπά!

Όπως πληροφορηθήκαμε θέμα έχει προκύψει με την ανέγερση του νέου Δημαρχείου αφού η ανάδοχος εταιρεία ζητά επιπλέον 1.440.000€ τα οποία όπως ισχυρίζεται υπήρχε συγκεκριμένος όρος στην σύμβαση ότι για καθετί επιπλέον πρόσθετη ανάγκη που προκύπτει υπόχρεος θα είναι ο Δήμος.

Είναι αλήθεια αυτό; Ο Δήμαρχος οφείλει να δώσει εξηγήσεις συνολικά πάνω στο θέμα.

Η Πλατεία του Αγίου Ιωάννη η οποία πανηγύριζε ο Δήμαρχος ότι υπάρχει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημιουργηθεί προσωρινό πρόβλημα λόγω μη δήλωσης στο Κτηματολόγιο.

Είναι αλήθεια;

Ο Δήμαρχος οφείλει να δώσει συνολικά εξηγήσεις και για τα δυο αυτά σοβαρά θέματα για τα οποία θριαμβολογούσε.

Θυμίζω ότι η παράταξη μας ήταν και είναι υπέρμαχος αυτών των δυο έργων που θα δώσουν πνοή στην πόλη μας.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Επικαιφαλής “Αγία Παρασκευή Μια γενιά Μπροστά”

Δημοτικός Σύμβουλος

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.