Για τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στο Δήμο μας μίλησε ο Γιώργος Οικονόμου σε μια έκτακτη συζήτηση (VD)

Photo by aparaskevi-images.gr

Το aparaskevi-images.gr και η Λένα Μαρκή πραγματοποίησαν μια έκτακτη συνάντηση με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και δημοτικό σύμβουλο, κ. Γιώργο Οικονόμου, καθώς προέκυψαν πολύ σοβαρά ζητήματα στην πόλη.

Τα ερωτήματα που τέθηκαν αφορούσαν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του νέου δημαρχείου, την πλατεία του Αγίου Ιωάννη, τη διαβούλευση για το ΣΒΑΚ και τις μονοδρομήσεις που απασχόλησαν τους κατοίκους, την πρόθεση σφραγίσματος εγκαταστάσεων του αμαξοστασίου από την Περιφέρεια, δάνεια και απευθείας αναθέσεις.

Ο κ. Οικονόμου έκανε αυστηρή κριτική τόσο στο Δήμαρχο, όσο και στην δημοτική Αρχή.

Μας εμπιστεύτηκε τις δικές του προθέσεις για την πόλη, αλλά έδωσε και μια είδηση για την “Νέα Αρχή”.

Photo by aparaskevi-images.gr

Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν έντονες και χωρίς μισόλογα. Αξίζει να παρακολουθήσετε με προσοχή την συνέντευξη γιατί στις απαντήσεις υπάρχουν και αποκαλύψεις!!! Όπως για παράδειγμα, γιατί δεν πληρώνεται ακόμα ο εργολάβος που έκανε την αποκομιδή των κλαδεμάτων;; Σε ποιες απειλές αναφέρεται; Και άλλα πολλά, ουσιώδη και σημαντικά.

.

Σ.σ. Επειδή ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 14/9/2022, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο άρθρο: “Στοιχειοθετημένη και εμπεριστατωμένη η τοποθέτηση του Γιώργου Οικονόμου στο Δ.Σ. (VD)“.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.