Οι ηχηρές αποχωρήσεις μόλις έγιναν οκτώ

Photo by pixabay

Γράφει η Λένα Μαρκή

Με ένα μήνυμα μόλις πέντε αράδων, αλλά οξύτατο, ήρθε μια ακόμη αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», αυτή του Αχιλλέα Μπονόβα. Θα μου πείτε ότι είναι σύνηθες και καθόλου πρωτότυπο φαινόμενο οι αποχωρήσεις μελών από δημοτικές παρατάξεις. Συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν σε διάφορους συνδυασμούς, αποδυναμώνοντάς τους, ιδίως όταν επρόκειτο για μέλη της δημοτικής ομάδας.

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την όγδοη σε σειρά αποχώρηση από τη συγκεκριμένη παράταξη. Προηγήθηκαν οι ηχηρές αποχωρήσεις των Θανάση Μπαλάσκα, Ελευθερίας Παπαδοπούλου, Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου, Μιχάλη Γρηγοριάδη, Γιώργου Βοζίκη, Γιώργου Κωβαίου και Φανής Παναγιωτοπούλου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ορισμένα από τα στελέχη αυτά αποχώρησαν αναφέροντας την ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων στην άσκηση των καθηκόντων τους που μάλιστα κάποιοι τα δημοσιοποίησαν κιόλας.

Επίσης τα άτομα αυτά χαίρουν ευρύτερης εκτίμησης και έχουν ένα ιδιαίτερο πολιτικό βάρος,  όχι μόνο για τις ψήφους που το καθένα “κουβαλάει”, αλλά και για την απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα και στην κοινή γνώμη κυρίως με την επαγγελματική τους διαδρομή.

Και γεννάται το ερώτημα, που κατευθύνονται όσοι αποχωρούν; Θα υπάρξει μία ενεργοποίηση όλων αυτών ή  θα αποσυρθούν  από την ενασχόληση με τα κοινά;

Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε.

Πληροφορίες επιβεβαιωμένες και ανακοινώσεις ακόμη δεν υπάρχουν,  αλλά αν υπάρξουν θα ανακατευτεί πολύ η αυτοδιοικητική τράπουλα στην πόλη μας. Γιατί αυτή την φορά δεν επιτρέπονται λανθασμένες επιλογές. Και η επιλογή τους, αν και εφόσον γίνει θα μετρήσει. Γιατί θα δώσει αέρα στον υποψήφιο που θα επιλέξουν και θα αποδυναμώσει τον βασικό αντίπαλο.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.