“Νέα Αρχή”: Καθένας με τον πόνο του

Σε απάντηση στην ανακοίνωση του Κώστα Τσιαμπά προχώρησε η δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”.

Αναλυτικά:

Το να ζητάει κάποιος τον λόγο από τον κύριο Οικονόμου για γεγονότα του παρελθόντος που αφορούν τον κ. Αλεξοπουλο και να τον εγκαλεί για επιλεκτική μνήμη μας ξεπερνάει.

1.Πρώτον, διότι ο εγκαλών υπήρξε συνυποψήφιος και εκλεγμένος με τον κ. Αλεξόπουλο στο ψηφοδέλτιο Ζορμπά του 2010, επομένως γνωρίζει από πρώτο χέρι τα γεγονότα της εποχής εκείνης. Είχε πάρει θέση; Ας μας το θυμήσει.

2. Η ανακοίνωση της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή στρέφεται κατά των συγκεκριμένων δηλώσεων Αλεξόπουλου και έγινε ξεκάθαρα και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και από τον επικεφαλής όταν ενημερωθήκαμε.

3. Μία παράταξη που ιδρύθηκε το 2018 δεν έχει το προνόμιο να παρακολουθεί, να “φακελώνει” δηλώσεις του παρελθόντος και να στοχοποιεί πρόσωπα, αλλά απαιτεί πολιτική συμπεριφορά με σεβασμό στις δημοκρατικές αξίες χωρίς καμία ανοχή. Όποιος δεν σέβεται αυτές τις αρχές δεν έχει θέση στην παράταξη.

4.Η Νέα Αρχή είναι υπόλογη πολιτικά για πράξεις ή δηλώσεις των ενεργών στελεχών της και όχι για αμαρτίες άλλων εποχών, που βαρύνουν άλλα πρόσωπα που έχουν κριθεί. Η επαναφορά τους αποπροσανατολίζει την πολιτική επικαιρότητα. (Αυτό τονίζει η ανακοίνωση!)

Οι δημότες έχουν και μνήμη και κρίση για να γνωρίζουν ποιοι Οραματίζονταν νέες παρατάξεις κάνοντας σκληρή κριτική στον Ζορμπά και κατέληξαν να μοιράζουν προεκλογικά τα ψηφοδέλτιά του!!!

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή που στην πρώτη της κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές κέρδισε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, διευρύνει τις δυνάμεις και την επιρροή της και αυτό ενοχλεί τους εκπροσώπους του χθες.

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.