Κατάμεστη η πλατεία στη γιορτή Τσικουδιάς του Συλλόγου Κρητών

Φωτογραφία // aparaskevi-images.gr

Στην πρόσκληση του συλλόγου Κρητών Αγίας Παρασκευής ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών, Κρητών και φίλων, που γέμισε απόψε το βράδυ (1/10/2022) την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Φωτογραφία // aparaskevi-images.gr

Για την διασκέδαση φρόντισε ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος με το συγκρότημά του και χορευτικά παρουσιάστηκαν από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου, Γιώργου Μεγαλακάκη.

Υπήρχε άφθονο φαγητό με παραδοσιακές γεύσεις και αρκετή τσικουδιά για να ανάψει το κέφι δημιουργώντας έτσι μια όμορφη φθινοπωρινή βραδιά.

Φωτογραφία // aparaskevi-images.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.