Βρέθηκε όχημα που είχε κλαπεί από την Αγία Παρασκευή – Το «ευχαριστώ» του ιδιοκτήτη του στην ΕΛ.ΑΣ.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου άγνωστοι κλέβουν αυτοκίνητο πολίτη από περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Ο πολίτης καταγγέλλει το συμβάν και το βράδυ της επομένης, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, λαμβάνει κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από στελέχη της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) τα οποία και τον ενημερώνουν ότι το όχημά του έχει ανευρεθεί.

Ο συγκεκριμένος πολίτης στάθηκε τυχερός και αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέβαλαν στην εύρεση του αυτοκινήτου του στέλνοντας ένα μήνυμα, το οποίο και αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. στο FB.

facebook.com

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων