Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του Γενικού Γραμματέα του NATO ο πρόεδρος του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”

Με την ακόλουθη ανάρτηση ο Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συγχαίρει τον πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, Γιώργο Νούνεση, για την επιλογή του στην Συμβουλευτική Ομάδα του Γενικού Γραμματέα του NATO:

“Σημαντική διάκριση για τον Διευθυντή και Πρόεδρο του Ερευνητικού Κέντρου ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», Γιώργο Νούνεση, ο οποίος επελέγη μεταξύ των νέων μελών της Συμβουλευτικής Ομάδας του Γενικού Γραμματέα του NATO, για θέματα Αναδυόμενων Τεχνολογιών Αιχμής.

Η Ελληνική παρουσία σε ένα τόσο κρίσιμο Συμβουλευτικό όργανο, ενισχύει τη θέση της χώρας μας στις επιστημονικές και τεχνολογικές δραστηριότητες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Θερμά συγχαρητήρια για την τιμητική αυτή διάκριση. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα διαθέτουμε υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και μπορούμε να πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις.

Η σύνδεση της έρευνας και των νέων τεχνολογιών αιχμής με τον πυλώνα της άμυνας/ασφάλειας βρίσκεται σήμερα πολύ ψηλά στην ατζέντα του ΝΑΤΟ και η Ελληνική συμμετοχή στη Συμβουλευτική Ομάδα του Γενικού Γραμματέα θα είναι βαρύνουσας σημασίας.

Καλή αρχή και επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα!”

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.