Η Αγία Παρασκευή με δύο γκολ του Κατσέρη επικράτησε της Χαλκίδας

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό έδωσε η Αγία Παρασκευή έχοντας που έχει ως στόχο να παραμείνει σε εγρήγορση ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Η Σάντα αντιμετώπισε στο γήπεδο της τον ΑΟ Χαλκίδα που θα συμμετάσχει επίσης στην Γ’ Εθνικής, με τους παίκτες του Πάρη Κωνσταντακόπουλου να επικρατούν με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης, χάρις σε γκολ του Κατσέρη (11′ και 14′). Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ΑΟΧ σταδιακά να βρίσκει τα πατήματα του και να τελειώνει το πρώτο μέρος έχοντας σαν καλύτερη στιγμή ένα σουτ του Κατσαρή στο 30′, που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο. Στην επανάληψη οι ‘νερατζούρι’ ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και έφτασαν στη μείωση του σκορ στο 78′ με κεφαλιά του Κυριακού.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Αραμπατζής, Κόλιας, Πέτρου, Ριτσωτάκης, Μιχαηλιδης, Γιαννοπουλος, Καλογερας, Σταμουλης, Κατσερης, Μπουτσικαρης, Κραψιτης. Έπαιξαν ακόμη οι Γαλανόπουλος, Κοντοες, Νταης, Γουλας, Λαμπριδης, Πρεντι, Ψαραδέλης, Καταχανάκης, Κωτσάκης, Πολιτης, Πανουσης.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σιμιστήρας, Ζαχαράκης, Κ. Μπαλωμένος, Μαγγίνας, Ζαμάνης, Κυριαζής, Α. Μπαλωμένος, Νουάλι, Ντοματάς, Μάρκου, Κατσαρής. (Αυλωνίτης, Σταματούκος, Λουβερδής, Βλάμης, Πάλλης, Αντωνιάδης, Μαυροζούμης, Κυριακού, Μίτσκο, Τρίκας, Μπιλικαΐδης).

Πηγή: soccerlive.gr

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.