Απονομές κυπέλλων στα τουρνουά που διεξήχθησαν από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη στις απονομές κυπέλλων στα τουρνουά που διεξήχθησαν από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΟΑΑΠ) στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8-10-2022 στο AthensΤenis Center.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που διεξήχθησαν μεταξύ των αθλουμένων είχαν ισχυρό Fair Play, κάτι που χαρακτηρίζει το άθλημα της Αντισφαίρισης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συμμετοχή στα τουρνουά ξεπέρασε τα 500 άτομα.

Οι ηλικιακές κατηγορίες και οι κατηγορίες επιπέδου ήταν διάφορες μιας και το τένις απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Εξάλλου δεν έχει μόνο παθητικούς φιλάθλους, δηλαδή μόνο να παρακολουθούν, αλλά ενεργητικούς, δηλαδή παίζουν και οι ίδιοι. Και αυτό είναι ένα μεγάλο προτέρημα για τον τοπικό πληθυσμό που μπορεί και γυμνάζεται μέσα από το άθλημα που αγαπάει.

Στην εκδήλωση απονομών παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος. Και οι δύο εξήραν το σοβαρό και συντονισμένο έργο που γίνεται από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Σερκεδάκη, αναγνώρισαν την ανάγκη ύπαρξης υποδομών και δεσμεύτηκαν, από τη θέση του ο καθένας, να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα, δηλαδή τη δημιουργία γηπέδων τένις στο Δήμο Αγ. Παρασκευής.

Ως γνωστόν ο Όμιλος Αντισφαίρισης αναλαμβάνει την διοργάνωση και την εκπαίδευση των αθλητών, αλλά χρειάζεται βοήθεια για τη δημιουργία περισσότερων γηπέδων Αντισφαίρισης. Μια βοήθεια που μόνο ο Δήμος μπορεί να προσφέρει.

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος, αλλά με πραγματική βούληση είναι δυνατή η δημιουργία γηπέδων αντισφαίρισης στο αθλητικό πάρκο «Στ. Κώτσης. Εκεί υπάρχει ήδη ο κατάλληλος χώρος. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας τους. Η αντισφαίριση στην Αγία Παρασκευή είναι σε φοβερή άνθιση τόσο από συμμετοχή απλών δημοτών, όσο και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ο ΟΑΑΠ έχει αθλητές με παγκόσμιες και πανελλήνιες επιτυχίες, οι οποίοι ασφυκτιούν λόγω έλλειψης ωρών και χώρων για προπόνηση. Είναι δυστυχές να φρενάρουμε τον αθλητισμό σε μια πόλη που είναι πηγή ταλέντων… όταν η λύση είναι τόσο απλή.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.