Ο Σύλλογος Τσακού ενώνει την φωνή του με τους γονείς για την απόκτηση ΜΑΚΡΗ- (ΟΤ 119)

Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων για την στασιμότητα της απόκτησης του ΟΤ 119 (πρώην Μακρή) και τον κίνδυνο που υπάρχει να χάσει η πάνω περιοχή της πόλης την τελευταία ευκαιρία για την ανέγερση του ιδρυμένου 12ου Δημοτικού, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε και εμείς από την μεριά μας την συμπαράστασή μας στο γονεϊκό κίνημα.

Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά κι εγγόνια μας να παλέψουμε όπου και όποτε χρειασθεί για σύγχρονο, ασφαλές σχολείο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων <….Έαν το οικόπεδο αυτό χαθεί, είτε από λάθος, είτε από αβλεψία, είτε από εσφαλμένη εκτίμηση, είτε από παράλειψη ή ολιγωρία του Δήμου, οι μαθητές/τριες της επάνω περιοχής καταδικάζονται για πάντα να στριμώχνονται στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις χωρίς καμμία εναλλακτική…..>

Ο Σύλλογος μας στέκεται και θα συνεχίσει στο πλάι της Ένωσης, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν.

Οι κάτοικοι του Τσακού θα αγωνιστούν μέχρι το 12ο Δημοτικό να φιλοξενλησει τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

                              το ΔΣ

           του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΚΟΥ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.