Απάντηση του ΠΑΟΔΑΠ σχετικά με την αδειοδότηση των δύο κλειστών γηπέδων

Στην ανακοίνωση του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη για μη ύπαρξη αδειοδότησης από την Περιφέρεια Ατ/κης για τα δυο κλειστά γήπεδα του «ΠΑΟΔΑΠ», απαντά ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

Είναι ανάγκη να αποδεικνύουν συνεχώς την αναξιοπιστία τους;

Το ότι σε ένα χρόνο από σήμερα θα γίνουν οι Δημοτικές εκλογές, δεν επιτρέπει σε κανέναν να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις από τις οποίες δημιουργείται ανησυχία στους κατοίκους, ούτε καν «σύμφωνα με πληροφορίες του».  Τις πληροφορίες πρέπει πρώτα να τις ελέγχουν, η σπουδή να τις μεταδίδουν χωρίς έλεγχο αποδεικνύει την, ούτως ή άλλως, ανύπαρκτη αξιοπιστία τους. Επιπλέον, ιδίως οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, θα πρέπει, πριν γράψουν κάτι,  να γνωρίζουν την νομοθεσία, τις διαδικασίες, τις αρμοδιότητες. Δεν είναι βέβαια απαραίτητο αυτό σε όσους παραμένουν συνεχώς υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά καλύτερα να προσέχουν.

Ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση κατά  την οποία «Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώνονται, τα δυο κλειστά γήπεδα της πόλης μας δεν έχουν άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής αφού ο ΠΑΟΔΑΠ εδώ και παρά πολλούς μήνες δεν κατέθεσε φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα».

Κατά πρώτον, αν ο κ. Μουστόγιαννης είχε παραμείνει στην Προεδρία του ΠΑΟΔΑΠ και δεν είχε απομακρυνθεί, για τους γνωστούς λόγους, δυο μήνες μετά την τοποθέτησή του και αν ησχολείτο σοβαρά με τα θέματα του Δήμου, θα ήξερε ότι την άδεια λειτουργίας των Αθλητικών Χώρων δεν την εκδίδει η Περιφέρεια. Η Περιφέρεια εκδίδει άδεια τελέσεως αγώνων των  Αθλητικών Σωματείων, την οποία εν προκειμένω και έχει εκδώσει.  Κατά δεύτερον, αν ήλεγχε τις «πληροφορίες» του {που μάλιστα είναι «επιβεβαιωμένες»(!!!)}, θα γνώριζε ότι τα δυο Κλειστά Γυμναστήρια διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Το μεν Κοντοπεύκου έως 4 Ιανουαρίου 2023 το δε  Νότου έως 7 Φεβρουαρίου 2023. Οι  ΑΔΑ τους: 6Υ51Ω6Υ-ΑΑ2 και 9Ω80Ω6Υ-ΑΙΑ, αντιστοίχως. Αν θέλει, και αν ξέρει τουλάχιστον αυτό, ας τις βρει.

 Οι υπόλοιποι Αθλητικοί Χώροι διαθέτουν άδεια λειτουργίας που λήγει στα μέσα του 2024. Όλοι οι Χώροι, θα διαθέτουν νέα άδεια λειτουργίας πριν λήξει η προηγούμενη, οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και σχηματίζονται οι σχετικοί φάκελλοι για έγκαιρη κατάθεση.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.