Πρόγραμμα εκπαίδευσης των “ΣΕΑΝ” της Αττικής

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το κοινό πρόγραμμα εκπαιδεύσεως που διοργανώνουν οι ΣΕΑΝ της Περιφέρειας Αττικής (Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιώς).

Το κοινό πρόγραμμα εκπαιδεύσεως αποτελεί μια έμπρακτη προσπάθεια βελτίωσης των γνώσεων και των ικανοτήτων των Εφέδρων Αξιωματικών παράλληλα με την σύσφιξη των σχέσεων τους και την καλλιέργεια του πνεύματος της Εφεδρείας.

Η διδασκαλία περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα με τους διδάσκοντες να προέρχονται από μέλη των ΣΕΑΝ, των Ενόπλων Δυνάμεων και τον ευρύτερο ακαδημαϊκό χώρο. Απευθύνονται σε όλους τους Έφεδρους Αξιωματικούς ανεξαρτήτως ειδικότητας, βαθμού ή ηλικίας.

Η συμμετοχή σας και η ενεργός συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη για την αναβάθμιση του θεσμού των Εφέδρων Αξιωματικών και γενικότερα της Εφεδρεία που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας.Επισημάνσεις:

Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με τους κατά τόπους ΣΕΑΝ που ανήκετε (αν δεν έχετε εγγραφεί μπορείτε να ξεκινήσετε διαδικασία εγγραφής).Για τα μέλη του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ πληροφορίες στα e-mail seanaa@seanaa.gr ή tbrianis@gmail.com ή dimasmichail@gmail.com ή στα τηλεφώνα 210 6395643 (Δευτέρα 6-8μμ) ή 6944367834 (τηλ. Προέδρου).Θα ενημερωθείτε για τους χώρους διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων με προσωπικό μήνυμα. Στα θεωρητικά μαθήματα προσέρχεστε με πολιτική περιβολή ενώ στα πρακτικά που θα λάβουν μέρος στην ύπαιθρο με παραλλαγές κατά προτίμηση του ΕΣ, άρβυλα και ατομικό εξοπλισμό, εφόσον αυτός διατίθεται (εξαρτήσεις ή γιλέκο μάχης, παγούρι φακό κτλ)

Δεν επιτρέπεται να φέρετε πυροβόλα όπλα, μαχαίρια ή άλλα αντικείμενα που απαγορεύει η ελληνική νομοθεσία. Πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10-2022 (Θεωρητικό).

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.