Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών & αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε στις 16/10 η 48η αιμοδοσία στον Ι.Ν Προφήτη Ηλία

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου η 48η αιμοδοσία στον Ιερό Ναο Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής Αττικής .

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν αυτο το πολύτιμο δώρο το ΑΙΜΑ, για να βοηθήσουν όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη και ιδιαίτερατα παιδάκιαμε Μεσογειακή Αναιμία Β.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Πρωτοπρεσβυτερους π.Αθανασιο Ρήγα Υπεύθυνο της Επιτροπης Αιμοδοσιας και π.Αθανάσιο Ζημπούνη Υπεύθυνο της Επιτροπης Αιμοδοσιας, και Προϊστάμενο του Ιερου Ναου, για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους αλλά και όλους τους εφημεριους του Ιερού Ναού, καθώς επίσης και τις εθελόντριες του Ιερου Ναού που βοήθησαν για μια ακομη φορά στην διοργάνωση αυτή. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα Αιμοδοσίας του “Νοσοκομείου Παίδων Παν. & Αγλ. Κυριακού” για την βοήθειά και την συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια.!!!

Με τη βοήθειά του Θεού ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΓΙΟΡΤΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ την Κυριακή των Βαΐων στις 9/4/2023!!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.